Gå direkte til indhold.
 

Websound SimpleCMS 2.0  Valid XHTML 1.0 Strict

Browse varer

ProductimageTilføj til ønskeliste

Barrois:Antik Fransk mode dukke: FRENCH FASHION Dukke.1870

36.950,00 kr.
Kategori: Antikke Franske modedukker og Bébé
57 cm stor Barrois fransk modedukke.Vidunderlig stor modedukke, hvor alle detaljr i disse dukker vises på den skønneste vis. Fremstillet med Swiwelhead( skulderplade med drejeligt hoved, der gør at dukken kan indtage flere stillinger) Vidunderlig porcelænskvalitet uden fejl og mangler, sart og yndig.Fint tegnet og modellerer lukket mund med smukt tegnede læber-et lille smil. Blå paperweightøjne,( øjnene lavet af mundblæst glas med spiraler i glasst, der giver dem den flotte dybde, der er karektaristisk for de gode franske dukker med bedårende fint modeleret ansigt,Store blaa paperweightoejne,yndig mund,smukt ansigt,fin bisquit kvalitet.Hun har sin originale blonde mohairparyk paa den originale korkplade.Hendes skindkrop er i flot stand med slank talje og fingre og tæer enkeltvis fremstillt. Hun er iklædt en drøm af en kjole:Vidunderlig 2/delt silkekjole med skønne dekorationer-ogsaa helt original.Fint undertoej,stroemper og sko.Hun er en dukke med et helt specielt udtryk.Hu er tidlig-ca.18 60-70. cm. Gammel helt original Porcelænsdukke, der vil være en pryd for en dukkesamling. ( Disse dukker blev fremstillet til at vise datidens borgerskab de nyeste modekreationer)
  Alle billeder. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse:
ProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimageProductimage
ProductimageTilføj til ønskeliste

Gammel Fransk modedukke, Simonne, 1870

27.000,00 kr.
Kategori: Antikke Franske modedukker og Bébé
French Fashion.Fransk modedukke.(Disse dukker blev fremstillet til at vise datidens borgerskab, de nyeste kreationer) Dukken er fremstillet af Simonne ca 1870.Porcelænet, bisquen er bedårend sart og yndig. Swiwelhead (drejeligt skulderhoved), skønne blå paperweightøjne,bedårende tegnet mund. Original paryk og korkplade.øreringe. Skindkrop Original sart rosa silkekjole med lag på lag af tyl,sko og hat-alt antikt. Perfekt stand.Str.35cm. Fin vitrine størrelse. Gammel helt original Poecelænsdukke fra en af Frankrigs bedste dukkemagere.
  Alle billeder. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse:
ProductimageProductimageProductimageProductimage
ProductimageTilføj til ønskeliste

Gammel fransk Jumeau Modedukke. 45 cm

27.500,00 kr.
Kategori: Antikke Franske modedukker og Bébé
Jumeau modedukke.French Fashion.Smuk gammel fransk modedukke lavet af Jumeau. Ca 1870. Fremstillet med Swiwelhead( skulderplade med drejeligt hoved, der gør at dukken kan indtage flere stillinger) Vidunderlig porcelænskvalitet uden fejl og mangler, sart og yndig.Fint tegnet og modellerer lukket mund med smukt tegnede læber-et lille smil.Swiwelhead, Blå paperweightøjne,( øjnene lavet af mundblæst glas med spiraler i glasst, der giver dem den flotte dybde, der er karektaristisk for de gode franske dukker original korkplade og paryk. Skindkrop med slnk talje. Original kjole, todelt, ulden. med pelsbeskrave og muffe. org. undetøj og sko.Alt på denne dukke er antikt og fra den tid dukken blev lavet . Meget fin stand.Størrelse 45 cm. Gammel helt original Poecelænsdukke, der vil være en pryd for en dukkesamling. ( Disse dukker blev fremstillet til at vise datidens borgerskab de nyeste modekreationer)
  Alle billeder. Klik på billederne for at se dem i stor størrelse:
ProductimageProductimageProductimageProductimage
Antique Toys & Dolls · St. Strandstræde 20 · DK-1255 Copenhagen K · Phone: +45 3312 6632